Forumul Finlanda.ro

Members Login
Post Info TOPIC: Magazin online acasa, in Romania


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:
RE: Magazin online acasa, in Romania


Si eu lucrez cu Claus Web inca de la inceputul afacerilor mele online adica din 2004.

Problema acum este ca si eu vreau sa ma mut in Finlanda, in Helsinki si am cateva afaceri in Romania pe care nu le pot lasa de izbeliste.

Una dintre ele care are un venit bunicel este tot de vanzare online cea de la http://www.loto49.ro

Problema este ca romanii nu sunt obisnuiti sa plateasca online cu cardul asa ca trebuie cumva sa las afacerea pe cineva din tara care sa se ocupe.

Am si gasit deja un vecin cu care ma inteleg bine si caruia am sa ii dau eu comenzile procesate el se va ocupa doar cu expedierea lor iar eu voi incasa si banii.

Deci te sfatuiesc sa faci la fel, tu controlezi comenzile si banii incasati dar cineva din tara ambaleaza coletele si trimite prin posta sau curier. Success.__________________


Member

Status: Offline
Posts: 6
Date:

Daca mai cauta cineva sau are nevoie de un provider de servere, gazduire si nu numai, cei de la Clausweb.ro sunt calitativi si seriosi, mai ales pentru business-uri online si pentru orice site-uri e-commerce.

__________________


Member

Status: Offline
Posts: 6
Date:

Stau in Finlanda de ceva vreme si mi-au ramas niste mici business-uri acasa, doua magazine online si nu vreau sa le inchid perntur ca mergeau bine, insa vreau sa fac niste schimbari la ele, am nevoie de un host si un domeniu platit, nu scump, ca sa ma pot desfasura cat-de-cat liber. Imi sugerati niste idei, va rog ?? Multumesc. Sunt de vreo 3 ani aici si pana acum fratele meu se ocupa de ele dar a plecat si el in afara.__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard