Forumul Finlanda.ro

Members Login
Post Info TOPIC: DA MAI DEPARTE !!!


Newbie

Status: Offline
Posts: 3
Date:
RE: DA MAI DEPARTE !!! - Cristina Dinu - VA ROG...sa-i aratam ca luna august este una norocoasa!!!cristina+dinu.JPGCristina are 26 de ani şi cancer.

Timp de 7 luni, din ianuarie până în iulie 2008, a bătut drumurile între casă şi clinicile şi spitalele din Bucureşti – de stat şi private, pentru a încerca să afle de ce suferă. Avea 25 de ani şi se simţea rău. Avea dureri de spate, care nu cedau tratamentelor prescrise de medici. Cristina a solicitat investigaţii medicale tuturor medicilor care au consultat-o. Analizele de sânge ale Cristinei indicau nereguli iar starea ei se deteriora vizibil. Nu s-a reuşit stabilirea unui diagnostic. În schimb s-a reuşit interpretarea greşită a radiografiilor. Pe baza „interpretărilor”, Cristina a fost declarată clinic sănătoasă.
Simţindu-se din ce în ce mai rău, a fost sfătuită să îşi facă urgent analizele în Austria. Medicul internist a considerat la acel moment că viaţa Cristinei era periclitată. La sfârşitul lunii august 2008, imediat după ce a promovat examenul de definitivat în Baroul Bucureşti, Cristina a plecat la Viena.

La Clinica Dobling, după două biopsii (examene histopatologice) a fost diagnosticată cu cancer de sânge – limfom Hodgkin, stadiul II B.

Din august 2008 a început chimioterapia la Spitalul General din Viena, Clinica Universitară. În martie 2009 analizele Cristinei indicau că boala nu răspundea integral la tratamentul standard. Familia Cristinei a cheltuit până acum 100.000 de euro.

Familia Cristinei a făcut toate demersurile necesare în vederea obţinerii drepturilor de asigurări sociale de stat. Toate răspunsurile primite de la autorităţile române au fost negative.
Cristina Dinu are nevoie de ajutor pentru a se vindeca. Un tratament care constă în administrarea unui protocol de chimioterapie în doze mari şi transplant de celule stem, care costă 80.000 de euro. Transplantul trebuie făcut până la sfârşitul lunii august 2009.

Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:

Teledon la Romtelecom, în perioada 10 august – 10 noiembrie 2009
0900 900 242 – pentru 2 euro/apel
0900 900 245 – pentru 5 euro/apel
0900 900 240 – pentru 10 euro/apel

BCR – Sucursala Gaeşti, judeţul Dâmboviţa

RON: RO 60 RNCB 0318 0613 5006 0001
(Cont : 2511.A01.0.6135006.0318.ROL.1)
EURO: RO 11 RNCB 0130 0613 5006 0001
(Cont : 2511.A01.0.6135006.0130.EUR.1)

Titular: Dinu Cristina Liliana
CNP: 2820902150457
Telefon: 722 608 485. E-mail: dinucristina8223@yahoo.com

Spitalulul General din Viena – Clinica Universitara: Titular cont/Beneficiar: Allgemeinen Krankenhauses der Stadt Wien – Universitatskliniken Bank Austria Creditanstalt IBAN: AT31 1200 0514 2845 5902 BIC/Swift Code BKAUATWW cu mentiunea „Akonto DINU Cristina-Liliana/StZTX”


„Am decis sa apelez la serviciile medicale acordate in clinica din Viena in momentul in care starea mea de sanatate era grav deteriorata, prezentand sindrom de vena cava superioara, la indrumarea medicului internist care m-a vazut la sfarsitul lunii iulie 2008, atragandu-mi atentia ca in acel moment imi era periclitata chiar viata. De asemenea, un argument hotarator in alegerea urmarii tratamentului necesar in clinica din Viena a fost faptul ca in vreme ce medicii din Romania carora le-am cerut parerea mi-au prezentat niste prognoze foarte sumbre, medicii din Viena mi-au spus ca trebuie sa inteleg ca este o boala care, cu tratamentul corect, se poate vindeca total si definitiv”. Cristina în România Liberă.

Pe blogul Cristinei, găsiţi şi un cont PayPal (poate fi folosit şi de aici):

pixel.gif

Donatiile se mai pot trimite şi la adresa de e-mail dinucristina8223@yahoo.com


cristina+dinu2.jpg
„Fără transplant mai am două săptămâni de trăit. Termenul limită pentru a mă putea programa pentru transplant cu celule stem şi a avea astfel o şansă de supravieţuire este sfârşitul acestei luni. Totul a pornit, anul trecut, de la nişte dureri pe care le-am avut la umărul drept şi la mâna dreaptă. Nu cedau la nici un tratament şi mi se spunea că sunt perfect sănătoasă. Până când, la insistenţele prietenilor, am mers la o clinică din Viena. După ce am aflat diagnosticul şi am suferit două operaţii, m-am suspendat din profesie, la cerere. Acum, în fiecare zi mă rog să mă vindec” – Gândurile Cristinei în “
Libertatea” .

Cristina la Poveştiri Adevărate –
Acasă TV.

VĂ ROG...trebuie să-i dăm o şansă Cristinei!
Viaţa nu ne poate suspenda atât de uşor când există ŞANSE, chiar dacă uneori ne încearcă atât de greu!!!
Oamenii sunt o familie! Toţi oamenii suntem o familie! Haideţi să fim alături de această tânără şi să ne bucurăm de ea mulţi ani înainte!!!__________________
"Cum putem face imposibilul? Cu entuziasm!"


Newbie

Status: Offline
Posts: 3
Date:
DA MAI DEPARTE !!!


In fiecare zi navigam pe internet din nevoia sincera de a cunoaste, de a citi, de a scrie - pentru a intinde o mana de prietenie celor care aveau nevoie de ea, insa nu as fi crezut niciodata ca viata mea va putea capata un astfel de sens, de rost, de gust, de...culoare!

Nu am crezut, dar...s-a intamplat!
M-am trezit aproape nefiresc de mica in mijlocul unei lumi unde in fiecare clipa trebuie sa ma depasesc, sa incerc sa dau tot ce e mai bun din mine pentru a-mi demonstra ca sunt o mama adevarata, ca sunt un om caruia ii pasa!
Cu inima mica, cu lacrimi in ochi si cu buzele uneori inclestate in frustrari si zeci de intrebari i-am cunoscut pe ei: Consmarie Radulescu, Robert, Radu Mastac, sotii Sfaiter, George Stefan Bliderisanu, Cosmin Gologan, Catalin Bobaru... - niste ingeri de copii, de oameni care au nevoie sa creada sincer ca in lume inca sunt oameni, iar ei vor stii ce inseamna sa aiba o noua sansa... - unii sansa la copilarie, la zambet, la VIATA, la PARINTI, iar altii la sansa de a-si cunoaste copii nenascuti inca!

Toti acesti copii si oameni sunt bolnavi.
Sunt foarte bolnavi!
Toti au nevoie de rugaciunile noastre si de sprijinul nostru financiar - atat cat se poate.
Uneori mic cu mic se face mare si nimeni nu trebuie sa se gandeasca la faptul ca doar sumele mari fac diferenta!
Important este sa fim alaturi de ei asa si atat cat putem!

Va rog din suflet... intrati pe aceste doua bloguri pentru inceput pentru a lua mai multe detalii si alaturati-va acestor familii atat de greu incercate!
Ganditi-va la faptul ca multi dintre noi suntem parinti deja, iar viata e asemeni unei loterii...nu ne da de veste, nu alege... - eu fac ceea ce fac pentru ca vreau sa cred ca in lume inca sunt oameni de bine, iar daca vreodata m-as afla in aceasta situatie nu as fi singura!
Vreau sa cred ca fiica mea va trai intr-o lume mai buna unde oamenilor le pasa cu adevarat!


cu multa stima,
Ramona Sandrina Ilie

http://ladyallia.blogspot.com
http://isabellelorelai.wordpress.com-- Edited by Lady_Allia at 01:08, 2008-10-05

__________________
"Cum putem face imposibilul? Cu entuziasm!"
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard